Normal sejlads

COVID-19

Fra 29. november 2021 er det igen påkrævet at bære mundbind eller visir, når du opholder dig indendørs, i al offentlig transport, herunder ved rejser med ÆrøXpressen. Kravet om mundbind eller visir gælder alle passagerer over 12 år.

Under kortvarig indtagelse af mad og drikke kan mundbind eller visir fjernes helt eller delvist.

Nogle voksne vil af helbredsmæssige årsager kunne være undtaget fra kravet om mundbind eller visir.

Vi henstiller desuden til at holde fornøden afstand når muligt samt anvende de opstillede beholdere til afspritning af hænder.

Er man konstateret smittet med Coronavirus, men nødvendigvis må rejse for at komme hjem, skal man kontakte færgens kontor på forhånd for at aftale dette og modtage information om, hvordan man forholder sig. Man kan rejse i egen bil og få tilladelse til at opholde sig i bilen uden kontakt med andre. Hvis man er gående kan man henvises til sommersalonen, der er afspærret for andre gæster. I alle tilfælde skal færgens kontor kontaktes på 7370 7800 og billet skal købes på forhånd over nettet.

Der kan gives særlig tilladelse til ophold i bilen under overfarten, hvis man er i en særlig udsat risikogruppe. Dette skal meldes telefonisk til ÆrøXpressens kontor +45 73707800 eller på mail [email protected] senest 24 timer inden afrejse.

Har man fået en særlig tilladelse til ophold i bilen under overfarten så SKAL billet købes og betales på forhånd.

Klippekort kan IKKE anvendes,da der ikke billetteres på vogndækket.

Da motoren ikke må startes under overfarten, anbefaler vi at tage højde for dette når bilen pakkes.

Toilettet i dækssalonen kan benyttes.

 Følg trafikken i hele landet

Se vejret på Ærø netop nu